Meditoi.fi on ilmainen meditaatiokurssi Sahaja Yoga -tekniikallaMeditoi.fi-sivusto on kaikille avoin ja ilmainen suomalainen nettikurssi, jolla voi oppia Sahaja Yoga -meditaatiotekniikan perusteita. Kurssia voi käyttää sellaisenaan tai sitä voi käyttää tukena samalla, kun käy paikallisissa meditaatiotilaisuuksissa.

Sivuston tekijänoikeudet omistaa Sahaja Yogan tuki ry, joka on voittoa tavoittelematon ja yleishyödyllinen yhdistys. Sivuston on toteuttanut vapaaehtoistyönä joukko Sahaja Yoga -meditaation harjoittajia.

Lisää tietoa Sahaja Yoga -meditaatiosta

Aloita nettikurssi nyt!

Meditoi.fi-sivuston materiaalin käyttöoikeudet

  • Kaikkea sivuston materiaalia saa vapaasti selata, tallentaa ja tulostaa omaan henkilökohtaiseen käyttöön sekä jakaa sosiaalisessa mediassa. Muu käyttö on kiellettyä.
  • Mitään sivuston materiaalia tai sen osaa ei saa käyttää osana tapahtumaa, liiketoimintaa, kurssia tai muuta järjestettyä toimintaa tai materiaalia. Poikkeuksena on Sahaja Yogan tuki ry:n toiminta.
  • Jos haluat käyttää Meditoi.fi-kurssin materiaalia sellaisessa yhteydessä, joka kielletään yllä, voit kysyä siihen erillistä lupaa. Luvalla voi materiaalia käyttää esimerkiksi työpaikan hyvinvointipäivässä jne. Yllä olevien rajoitusten tarkoituksena on varmistaa, ettei kurssin materiaalia liitetä kaupalliseen tai muuhun toimintaan, joka ei ole Sahaja Yogan periaatteiden mukaista.

Kokeile meditaatiota tästä:

Kokeile Meditoi.fi-kurssia!

Löydä paikalliset meditaatiot

Löydä paikalliset meditaatiot

Yhdessä meditoiminen tukee sisäistä kasvua. Löydä sinua lähin maksuton kurssi.

Meditaatio kuuluu kaikille

Sahaja Yogan kehittäjä Shri Mataji Nirmala Devi (1923-2011)

Medi­taatio kuuluu kaikille

Sahaja Yoga on Shri Matajin esit­telemä yksin­kertainen meditaatio­tekniikka. Lue lisää..

Onko meditaatiosta ollut iloa?

Onko meditaatiosta ollut iloa?

Kerro Meditoi.fi-kurssista muillekin: